Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.04.2020

Thor: Love and Thunder wordt nog zotter dan Ragnarok

door Vertigo

Taika Waititi heeft samen met Valkyrie-actrice Tessa Thompson en Hulk-acteur Mark Ruffalo live commentaar gegeven bij een online vertoning van Thor: Ragnarok en enkele details over de sequel Thor: Love and Thunder onthuld.

“In vergeliijking met Thor: Love and Thunder is Thor: Ragnarok een heel doordeweekse, brave film,” zei Waititi. “De sequel voelt aan alsof we een groep tienjarigen gevraagd hebben om suggesties te doen en op alles ja hebben gezegd.”

Eén van de nieuwe toevoegingen zijn ruimtehaaien, gebaseerd op de Starsharks uit de Marvel-comics. In tegenstelling tot de geruchten zal de Silver Surfer echter niet opduiken in de film.

Verder wilde Waititi niet verklappen of Loki (Tom Hiddleston) een comeback maakt en welk personage Christian Bale precies vertolkt. De regisseur onthulde wel dat Miek, de kompaan van zijn eigen personage Korg, een vrouw is.

Tot slot liet Waititi schetsen zien van Mieks nieuwe outfits en van New Asgard, waarover Valkyrie sinds de gebeurtenissen van Avengers: Endgame regeert.

Bron: /Film