Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.11.2020

Vlaams-Nederlandse kerstfilm met Jan Decleir krijgt trailer

door Vertigo

Netflix geeft vandaag de trailer vrij van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De familie Claus. De familiefilm met in de hoofdrollen Jan Decleir en het jonge acteertalent Mo Bakker is vanaf maandag 7 december te zien op Netflix in België en Nederland.

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte Kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen.

Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Lees meer over: