Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.05.2023

VIP-event Jeanne du Barry @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes. Stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te beklimmen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht en wordt ze zijn courtisane. Dat zorgt voor een schandaal in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof.

Jeanne du Barry is de openingsfilm van het Filmfestival van Cannes. Maïwenn neemt naast de regie van dit kostuumdrama ook een van de hoofdrollen voor haar rekening, naast Johnny Depp en Louis Garrel.

Op dinsdag 16 mei organiseert Vertigo met dank aan Paradiso Films een avant-première van Jeanne du Barry in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.