Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.12.2023

VIP-avant-première Priscilla @ UGC Mechelen

door Vertigo

Wanneer de tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale rock-‘n-roll-ster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende geliefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare beste vriend.

Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola de onzichtbare kant van een grote Amerikaanse mythe, die de lange relatie en het turbulente huwelijk tussen Elvis en Priscilla is. Van een Duitse legerbasis tot zijn droomlandgoed Graceland, in dit gevoelige en betoverende portret over liefde, fantasie en roem.

Op dinsdag 19 december organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Sofia Coppola’s Priscilla in de VIP-zaal van UGC Mechelen.

Wil je kans maken op een duoticket? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

    • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

   Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

   Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

   Lees meer over: