Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.12.2023

Avant-première Winter Break (The Holdovers) @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

Paul is de pineut. Als leraar geschiedenis fungeert hij tijdens de kerstvakantie als holdover. Dat is de leraar die tijdens de vakantie op school moet blijven om te passen op de leerlingen die niet naar huis kunnen. Paul heeft zijn handen vol met Angus, een rebelse adolescent die op het laatste moment van zijn moeder en haar nieuwe vriend heeft te horen gekregen dat ze de kerstdagen niet samen doorbrengen. Paul en Angus trekken op met Mary, de schoolkok, voor wie het de eerste kerst is zonder – we schrijven 1970 – haar in Vietnam gesneuvelde zoon.

Op vrijdag 15 december organiseert Vertigo met dank aan Universal Pictures Belgium een avant-première van Alexander Payne’s nieuwe tragikomedie Winter Break (The Holdovers) in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij kans maken op een duotickets zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

        • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

      Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

      Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.