Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.10.2021

Vertigo’s Halloween-event: avant-première Duyster @ Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

De studenten Nora, Bas en Milan maken een documentaire over Johannes Duyster, de vroegere stadsbeul van Antwerpen. Hoe meer ze leren over zijn obscure leven, hoe meer ze botsen op vreemde incidenten.

Duyster is de eerste Vlaamse found-footagehorrorfilm. Authentieke locaties en rituelen worden gecombineerd met een spannend en verrassend plot. De film is geregisseerd door debutanten Thomas Vanbrabant en Jordi Ostir. Die eerste schreef ook het scenario, die laatste is bekend van de horrorpodcast Klokslag 12.

De cast van Duyster bestaat uit een mix van grote namen als Stefaan Degand en Sven De Ridder en rijzende sterren als Maïmouna Badjie, Louise Bergez, Charles De Meester en Tristan Feyten. De Belgische metalband Your Highness schreef de exclusieve titeltrack voor Duyster, genaamd Deathsman

Op zondag 31 oktober organiseert Vertigo om 22.00 uur een avant-première van Duyster in Cartoon’s Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.