Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.05.2022

Screening Crimes of the Future @ Cinema ZED Leuven

door Vertigo

In Crimes of the Future toont regisseur David Cronenberg een nabije toekomst waarin het menselijke lichaam zich steeds meer moet aanpassen aan een alsmaar synthetischere aarde.

Samen met zijn partner Caprice (Léa Seydoux) verwijdert de beroemde kunstenaar Saul Tenser (Viggo Mortensen) in provocatieve performances de nieuwe organen die in hem groeien .

Op woensdag 1 juni organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een screening van Crimes of the Future in Cinema ZED Leuven.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.