Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.05.2018

Quentin Tarantino cast enkele oude bekenden en een nieuw gezicht in volgende film

door Vertigo

Quentin Tarantino gaat voor zijn nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood samenwerken met een pak oude bekenden. Leonardo DiCaprio (Django Unchained) en Brad Pitt (Inglourious Basterds) waren reeds gecast en nu heeft QT ook zijn oog laten vallen op The Hateful Eight-trio Tim Roth, Kurt Russell en Michael Madsen voor enkele kleinere rollen.

De drie acteurs zijn veteranen van Tarantino-films. Roth en Madsen verschenen beiden in Reservoir Dogs. De ene dook later op in Pulp Fiction en de andere in het Kill Bill-tweeluik. Russell was ook al te zien in Death Proof.

Naast hen zullen Margot Robbie en Burt Reynolds hun debuut in een Tarantino-film maken. Reynolds onderhandelt meteen voor de rol van George Spahn, de eigenaar van de ranch die het hoofdkwartier werd van sekteleider Charles Manson.

Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in de jaren zestig en in het bijzonder rond de periode waarin Manson actrice Sharon Tate vermoordde. Robbie zou Tate vertolken, maar dat werd nog niet bevestigd. DiCaprio speelt in elk geval een tv-acteur en Tate’s buurman met Pitt in de rol van zijn stunt double.

Bron: IndieWire