Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.12.2021

Komische avonturenfilm met Sandra Bullock en Channing Tatum krijgt trailer

door Vertigo

Sony heeft de trailer gedeeld van The Lost City, een komische avonturenfilm met Sandra Bullock, Channing Tatum en Daniel Radcliffe in de hoofdrollen.

Het verhaal gaat over de briljante maar teruggetrokken schrijfster Loretta Sage (Bullock) die haar carrière doorgebracht heeft met het schrijven over exotische plaatsen in haar populaire avonturenromans met het knappe covermodel Alan (Tatum). Hij heeft zijn leven lang de held ‘Dash’ vertolkt.

Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten, samen met Alan, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Radcliffe) die hoopt dat zij hem naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal kan leiden.

Alan wil bewijzen dat hij niet alleen in haar boeken, maar ook in het echte leven een held kan zijn, en gaat op pad om haar te redden.

In een legendarisch avontuur dat zich afspeelt in de jungle zal het onwaarschijnlijke duo moeten samenwerken om de elementen te overleven en de oude schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is.