Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.12.2021

Netflix-bons teaset nieuwe David Fincher met Michael Fassbender

door Vertigo

David Fincher is momenteel bezig aan de opnames van The Killer, een film voor Netflix met Michael Fassbender als een huurmoordenaar die een psychologische crisis doormaakt. Nu heeft Netflix-bons Scott Stuber een tipje van de sluier opgelicht.

“Ik ben enorm enthousiast,” zegt Stuber. “Michael is charmant, knap, grappig en ik wil dat hij de kans krijgt om al zijn kwaliteiten tentoon te spreiden in films. Hij is een superster die klaar is om de wereld te veroveren en hij gaat op zoek naar rollen die kunnen benutten wie hij is als mens.”

“David heeft doorheen zijn carrière verschillende talenten kansen gegeven en hij inspireert ze voortdurend om hun beste prestaties neer te zetten,” vervolgt hij. “Het is echt opwindend om hem en Michael de handen in elkaar te zien slaan.”

“Bovendien werkt David voor het eerst sinds Seven samen met scenarist Andrew Kevin Walker,” voegt Stuber eraan toe. “Het is een heel provocerende en interessante film.”

The Killer is gebaseerd op de Franse graphic novel-reeks Le tueur. “Het verhaal gaat over een huurmoordenaar en hoe hij te werk gaat,” zegt Stuber. “Dat kan David beter en gedetailleerder uit de doeken doen dan om het even wie.”

“Als er iets misgaat, neemt David het persoonlijk op,” vervolgt hij. “The Killer is een leuke en grote film gemaakt door een van de beste regisseurs. We prijzen ons gelukkig dat we met hem samenwerken.”

Bron: IndieWire