Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.11.2021

Heeft Tom Holland comeback Spider-Man-voorgangers in No Way Home bevestigd?

door Vertigo

Tom Holland heeft mogelijk verklapt dat Tobey Maguire en Andrew Garfield een comeback maken in Spider-Man: No Way Home. In een interview met het Britse magazine Total Film praatte Holland over hoe bepaalde personages terugkeren in de film en leek hij naar zijn voorgangers te verwijzen.

“Het was interessant om hen erbij te hebben omdat ze zich Spider-Man op een zekere manier eigen hebben gemaakt,” zegt Holland, maar voegt toe dat hij het over Alfred Molina en Jamie Foxx heeft, die hun rollen als Doctor Octopus en Electro hernemen.

“Alfred moest zich aanpassen aan de manier waarop de Spider-Man-films tegenwoordig worden gemaakt, aan de regisseur en aan het feit dat ik nu de hoofdrol speel,” vervolgt hij. “Dat was fascinerend.”

“De mensen geloven me niet wanneer ik zeg dat Tobey en Andrew niet terugkeren, maar ze zullen me ooit wel moeten geloven. Het betekent veel voor me om Doctor Octopus en de anderen een comeback te zien maken. Het is heel opwindend en een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Er komen drie generaties samen.”

Bron: The Playlist, Total Film