Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.12.2023

Familievertoning Robot Dreams @ Sphinx Cinema Gent

door Vertigo

Dog woont alleen in Manhattan, maar is het zat om altijd alleen te zijn. Daarom bestelt en bouwt hij zijn eigen robot. Al snel worden Dog en Robot beste vrienden en gaan ze er samen op uit om New York te ontdekken. Maar na een prachtige stranddag slaat het noodlot toe en raken ze van elkaar gescheiden. Dog zet alles op alles om bij zijn robotmaatje terug te komen, terwijl Robot blijft dromen over hun avonturen samen.

Op zaterdagnamiddag 23 december organiseert Vertigo met dank aan Cinéart in avant-première een familievertoning van Pablo Bergers internationaal geprezen animatiefilm Robot Dreams in Sphinx Cinema Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, steun Vertigo voor een VIP-reward of hoger en je bent zeker van een familieticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: