Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.05.2021

Cruella-cast doet suggesties voor volgende film over Disney-slechterik

door Vertigo

De cast van Cruella heeft enkele suggesties gedaan voor de volgende film over een Disney-slechterik. Volgens hoofdrolspeelster Emma Stone zou na Maleficent en Cruella The Little Mermaid-schurk Ursula aan de beurt moeten zijn.

“Ursula is een octopus,” zegt Stone. “Het zou interessant zijn om haar leefwereld te zien, haar ouders en waar ze vandaan komt. We hebben nog nooit een film gezien waarin er dieper op een niet-menselijke Disney-schurk wordt ingegaan.”

Kirby Howell-Baptiste, die fotografe en columniste Anita Darling speelt in Cruella, is het daarmee eens en haar tweede keuze is Scar uit The Lion King.

“Ik denk dat Scar een paar ernstige psychologische problemen had,” zegt Howell Baptiste. “Zijn broer Mufasa was het lievelingetje, maar Scar had op sommige vlakken een punt.”

Verder kiezen Joel Fry en Paul Walter Hauser, die Cruella’s handlangers Jasper en Horace vertolken, voor Jafar uit Aladdin. Hauser voegt eraan toe dat Martin Scorsese de film moet regisseren en suggereert ook dat Darren Aronofsky een Lilo & Stitch-film moet maken.

Bron: Variety