Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

30.05.2021

James Gunn deelt nieuwe The Suicide Squad-still

door Vertigo

Regisseur James Gunn heeft op Instagram een nieuwe still uit The Suicide Squad gedeeld. Daarop is te zien hoe enkele leden van het team een undercovermissie uitvoeren in het fictieve land Corto Maltese, waar de film zich afspeelt.

De Suicide Squad-leden in kwestie zijn Daniela Melchiors Ratcatcher 2, Peter Capaldi’s The Thinker, Idris Elba’s Bloodsport en David Dastmalchians Polka-Dot Man.

Gunn is momenteel bezig met de opnames van Peacemaker, een reeks over John Cena’s gelijknamige The Suicide Squad-personage, en acteur Freddie Stroma (Harry Potter, Bridgerton) heeft de cast vervoegd als Adrian Chase aka Vigilante.

Hij is in de DC-comics een openbare aanklager die het recht in eigen handen nam nadat zijn vrouw en kind vermoord werden door gangsters en kan snel genezen van steek- en schotwonden.

Vigilante zou oorspronkelijk door Chris Conrad (Mortal Kombat: Annihilation) vertolkt worden, maar hij heeft het project vriendschappelijk de rug toegekeerd omwille van creatieve meningsverschillen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par James Gunn (@jamesgunn)

Bron: EW, Dark Horizons