Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.09.2021

Comeback The Sopranos-actrice Edie Falco uit prequelfilm geknipt

door Vertigo

Regisseur Alan Taylor heeft onthuld dat Edie Falco oorspronkelijk haar rol als Tony Soprano’s vrouw Carmela uit The Sopranos zou hernemen in The Many Saints of Newark. Falco’s comeback heeft de prequelfilm echter niet gehaald.

“Wanneer je een film maakt, weet je niet altijd hoe het eindresultaat er zal uitzien,” zegt Taylor, die ook verschillende afleveringen van The Sopranos inblikte. “We hebben een scène gedraaid met Edie die werd geknipt, maar het was een geweldig excuus om haar terug te zien.”

“Ze is belachelijk getalenteerd en het type dat erin slaagt om niet alleen een perfecte acteur te zijn, maar ook een van de verstandigste mensen die je ooit zal ontmoeten,” vervolgt hij. “Dat zie je vooral bij vrouwen. Frances McDormand is ook zo en zowel zij als Edie zijn degelijke, goede mensen.”

Taylor voegt eraan toe dat er verschillende ideeën waren voor de openingsscène van The Many Saints of Newark. “De terugkeer van Carmela was er één,” zegt hij. “Als je de film ziet, zal je merken dat hij nu op een volledig andere manier begint.”

Bron: IndieWire