Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Avant-première Zillion @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

In Zillion zien we het waanzinnige verhaal van computergenie Frank Verstraeten. Hij mag dan klein zijn van gestalte, zijn ambities zijn groter dan groot. In 1997 bouwt hij met megadiscotheek Zillion in Antwerpen de place to be uit voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten.

Met aan zijn zijde Vanessa, de mooiste vrouw van België, en pornokoning Dennis Black Magic, die garant staat voor pikante acts, creëert hij een al even beroemde als beruchte feestplek, maar trapt daarbij al te vaak op verkeerde tenen.

Onder regie van Robin Pront zie je in Zillion onder meer Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, Barbara Sarafian en Geert Van Rampelberg aan het werk.

Op dinsdag 25 oktober organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van Zillion in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.