Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.10.2021

Avant-première The French Dispatch @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Na het overlijden van de bezieler van het in Frankrijk uitgegeven Amerikaanse tijdschrift The French Dispatch komen de redactieleden samen om een laatste nummer te maken. Hun herinneringen aan hun chef worden gebald in vier korte verhalen.

The French Dispatch is de nieuwe film van Wes Anderson, die andermaal een ensemblecast samenstelde om u tegen te zeggen, met onder meer Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Jeffrey Wright, Bill Murray en Owen Wilson.

Op maandag 25 oktober organiseert Vertigo met dank aan The Walt Disney Company een avant-première van The French Dispatch in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.