Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.06.2023

Avant-première The Flash @ UGC Antwerpen

door Vertigo

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij ook onbedoeld de toekomst. Hij komt vast te zitten in een realiteit waarin Man of Steel-slechterik generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten en er geen superhelden meer zijn om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen opnieuw in actie te komen.

In deze blockbuster van regisseur Andy Muschietti (It) vertolkt Ezra Miller Barry Allen aka The Flash. Verder bestaat de cast uit onder meer de rijzende ster Sasha Calle, Michael Shannon en Michael Keaton.

Op dinsdag 13 juni organiseert Vertigo met dank aan Warner Bros. Belgium een avant-première van The Flash in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.