Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.09.2022

Avant-première Rebel @ Kinepolis Brussel

door Vertigo

Kamal en Nassim zijn twee broers. De oudste verlaat België om oorlogsslachtoffers te helpen in Syrië, de jongste blijft in Molenbeek. Terwijl Kamal al snel gedwongen wordt om zich bij een gelovige militie aan te sluiten, valt zijn jongere broer Nassim ten prooi aan radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen, haar jongste zoon.

Rebel, de nieuwe Adil & Bilall, ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes en werd bijzonder positief onthaald door de pers. Het Brusselse regisseursduo wist filmliefhebbers eerder al te bekoren met films als Black, Patser en Bad Boys for Life.

Op zaterdag 1 oktober organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van Rebel in Kinepolis Brussel in aanwezigheid van cast & crew.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bij zijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: