Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.07.2022

Avant-première Nope @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Er is nog niet veel geweten over Nope, de nieuwe huiverfilm van Get Out– en Us-regisseur Jordan Peele. De trailer verraadt akelige ontdekking door een broer en een zus die een ranch uitbaten.

De hoofdrollen in deze science-fiction horrorfilm zijn weggelegd voor Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun. Ben jij ook benieuwd om te ontdekken wat er juist gaande is?

Op dinsdag 16 augustus organiseert Vertigo met dank aan Universal Pictures een avant-première van Nope in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.