Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.07.2022

Screening H4Z4RD + gesprek met regisseur Jonas Govaerts @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

In H4Z4RD volgen we Noah, een man die leeft voor zijn dochter, zijn vriendin én zijn gouden sportwagen met gepersonaliseerde nummerplaten. Wanneer een klus via zijn louche neef Carlos, die in de gouden bolide een pijlsnelle vluchtauto ziet, compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus ook zijn lijkkist wordt.

Niemand minder dan Dimitri Thivaios, van het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, maakt zijn acteerdebuut in deze actiekomedie. Daarnaast zie je ook grote namen als Jeroen Perceval, Frank Lammers en Jennifer Heylen aan het werk.

Op maandag 25 juli organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een screening van H4Z4RD in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van regisseur Jonas Govaerts, die voor en na de screening het publiek te woord zal staan.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.