Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.03.2020

Avant-première Monos @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

In de festivalfavoriet Monos trekken acht kindsoldaten de jungle in met een niet altijd even gehoorzame melkkoe en een Amerikaanse gijzelaar die zo mogelijk nog minder luistert. Machtsspelletjes, pesterijen en samenzweringen zijn schering en inslag.

In Monos geeft regisseur Alejandro Landes inkijk in de ontnuchterende wereld van kindsoldaten in Latijns-Amerika. Met hypnotiserende soundscapes van Under the Skin-componist Mica Levi en oogverblindend camerawerk.

Op dinsdag 24 maart organiseert Vertigo met dank aan MOOOV een avant-première van deze intense film in Cinema Lumière Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: