Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.12.2021

Avant-première Licorice Pizza @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Alana Kane en Gary Valentine groeien op, hangen rond en worden verliefd in de San Fernando Valley van 1973.

Paul Thomas Anderson keert in zijn nieuwste, reeds fel bejubelde film terug naar zijn geboortestreek, waar ook zijn klassiekers Boogie Nights en Magnolia zich afspelen. In de hoofdrollen zien we Alana Haim, bekend van de popgroep Haim, en Cooper Hoffman, de zoon van de overleden acteerlegende Philip Seymour Hoffman. Naast hen duiken onder meer Sean Penn, Bradley Cooper en de vader van Leonardo DiCaprio op.

Op dinsdag 4 januari organiseert Vertigo met dank aan Universal Pictures Belgium een avant-première van Licorice Pizza in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.