Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.12.2021

Trailer-time: Boba Fett-serie, animatiefilm Henry Selick & Jordan Peele en Hotel Transylvania 4

door Vertigo

The Book of Boba Fett

Lucasfilm heeft een nieuwe trailer gedeeld van The Book of Boba Fett, de spin-off-reeks van The Mandalorian die vanaf 29 december te zien is op Disney+.

Het verhaal speelt zich af na het tweede seizoen van The Mandalorian en gaat over Boba Fett (Temuera Morrison) en zijn handlanger Fennec Shand (Ming-Na Wen) die het misdaadimperium van Jabba The Hutt op Tatooine overnemen.

Wendell and Wild

Wendell and Wild, de nieuwe animatiefilm van Henry Selick (The Nightmare Before Christmas, Coraline), verschijnt volgend jaar op Netflix en nu staat er een tweede teaser online.

Het verhaal werd geschreven door Selick en Jordan Peele en gaat over twee demonen (stemmen van Peele en Keegan-Michael Key) die uit de onderwereld ontsnappen en worden belaagd door een tiener genaamd Kat.

Hotel Transylvania: Transformania

Onlangs schrapte Sony de bioscooprelease van Hotel Transylvania: Transformania en verkocht de film aan Amazon Prime, die hem op 14 januari 2022 uitbrengt.

Ondertussen heeft het vierde deel in de Hotel Transylvania-reeks, waarvoor Dracula-stemacteur Adam Sandler vervangen werd door Brian Hull, een nieuwe trailer gekregen.

Bron: /Film, /Film, /Film