Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.03.2020

Avant-première Jumbo @ Sphinx Gent

door Vertigo

Jeanne is een verlegen jonge vrouw, die ’s nachts in een pretpark werkt. Ze woont alleen met haar moeder en voelt zich niet op haar gemak in het gezelschap van mannen. Ze fleurt helemaal op wanneer het pretpark een nieuwe attractie krijgt: de duizelingwekkende Jumbo. Het is liefde op het eerste gezicht.

Het Belgische Jumbo is een bizar op feiten gebaseerd liefdesverhaal dat je nog het best kan omschrijven als Crash meets Under the Skin in Plopsaland. Portrait de la jeune fille en feu-revelatie Noémie Merlant schittert in de hoofdrol.

Op maandag 16 maart organiseert Vertigo met dank aan O’Brother Distribution een avant-première van deze Sundance-hit in Sphinx in Gent, in aanwezigheid van acteur Sam Louwyck.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.