Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.11.2023

Avant-première J’aime la vie @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

Mira is een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. Ze heeft een fijne job als thuisverpleegster, hechte vrienden en een goede relatie met haar jongste broer. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom.

Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen. En zo trekt deze niet-alledaagse, en op zijn zachtst gezegd kleurrijke familie voor een weekend naar de Ardennen.

Mira wacht een uitdaging om de familiebanden aan te halen. Een film over hechten en loslaten, en vooral over liefde …, heel veel liefde.

Op dinsdag 5 december organiseert Vertigo met dank aan Lumière een avant-première van Mathias Sercu’s regiedebuut J’aime la vie in Cinema Cartoon’s te Antwerpen in aanwezigheid van cast en crew.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

    • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
    • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: