Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.03.2023

Avant-première Godland @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Op het einde van de 19e eeuw komt een jonge Deense priester in IJsland aan met de opdracht een kerk te bouwen en de bevolking te fotograferen. Maar hoe verder hij zich in het onherbergzame landschap waagt, hoe meer hij afdwaalt van zijn doel, zijn missie en zijn moraal.

Met Godland brengt Hlynur Pálmason het adembenemende IJsland op een bijzondere manier in beeld. In een vintage 4:3-beeldformaat eert de cineast zijn geboorteland en werpt hij nieuw licht op het koloniaal verleden van het eiland.

Op dinsdag 21 maart organiseert Vertigo met dank aan Imagine Film Distribution een avant-première van Godland in Cinema Lumière Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.