Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.11.2022

Avant-première De acht bergen @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

De acht bergen vertelt over de vriendschap tussen de stadsjongen Pietro en de bergjongen Bruno. Ze ontmoeten elkaar op hun 11e en beleven een prachtige tijd in de Italiaanse Alpen, maar het leven staat in de weg. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn omgeving, trekt Pietro de wereld rond. Toch vinden ze elkaar terug.

Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch namen niet alleen de regie van deze adaptatie van Paolo Cognetti’s bestseller Le otto montagne, maar ook het scenario voor hun rekening, en vielen in Cannes eerder dit jaar in de prijzen.

Op dinsdag 13 december organiseert Vertigo met dank aan Kinepolis Film Distribution een avant-première van De acht bergen in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.