Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.04.2023

Avant-première Beau Is Afraid @ Sphinx Cinema Gent

door Vertigo

Een geplande trip van de superneurotische Beau richting moederlief wordt aanzienlijk vertraagd door een ongelukkig voorval. Een nog ongelukkiger voorval betekent echter het begin van een Kafkaiaanse odyssee zonder weerga.

Na moderne horrorklassiekers Hereditary en Midsommar gooit regisseur Ari Aster met Beau Is Afraid het over een huiveringwekkend humoristische boeg in het gezelschap van Joker-Oscarwinnaar Joaquin Phoenix.

Op dinsdag 9 mei organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Beau Is Afraid in Sphinx Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.