Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.03.2018

Zus Sharon Tate niet mals voor Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio en Brad Pitt

door Vertigo

Debra Tate, de zus van actrice Sharon Tate, is niet opgezet met de filmplannen van Quentin Tarantino. Ze is ervan overtuigd dat hij met Once Upon a Time in Hollywood de dood van haar zus zal verheerlijken. Sharon werd in 1969 vermoord door sekteleden van Charles Manson en zal als een personage opduiken in Tarantino’s periodefilm.

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zullen de hoofdrollen spelen in de prent over het Hollywood van 50 jaar geleden. Ook zij kregen van Debra een veeg uit de pan: “Die beroemdheden denken alleen maar aan het geld, de rest kan hen niet schelen. Dit is kwetsend voor de nabestaanden en de slachtoffers die het overleefden. They don’t give a shit.”

Eerder haalde ze ook uit naar Hillary Duff. Die vertolkt haar zus in een ander project en postte een foto van haar als Sharon op Instagram. “Wat voor uitschot is zij? Dit pure rommel. Hier is totaal geen reden voor,” snauwde Debra toen al.

Het is nog niet bekend wie Sharon Tate zal spelen in Once Upon a Time in Hollywood, al wordt de naam van Margot Robbie vaak genoemd.

Bron: Dark Horizons