Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.01.2018

Worden dit de volgende twee films van Steven Spielberg?

door Vertigo

Steven Spielberg is al vier decennia actief in in Hollywood en lijkt niet nog niet te willen stoppen. Terwijl zijn historisch drama The Post eraan komt, legt hij op dit moment de laatste hand aan de sciencefictionfilm Ready Player One. Ondertussen denkt De Baard ook al na over zijn volgende projecten.

Volgens geruchten zou de regisseur binnenkort beginnen aan de vijfde Indiana Jones-film en een remake van West Side Story. Dat laatste is blijkbaar al even een passieproject van Spielberg. Tony Kushner, een scenarist waarmee hij al vaker samenwerkte, zou zijn aangesteld om het script te schrijven. De remake zou Spielbergs eerste musical worden.

Na het lauw onthaalde Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008, leek er lang geen nieuw avontuur meer aan te komen voor de archeoloog. Toen Disney Lucasfilm kocht, nam het echter ook de Indiana Jonese-franchise over. Het Huis van de Muis wil er dan ook mee aan de slag gaan. Spielberg zou alvast Jurassic World-ster Chris Pratt naast Harrison Ford willen casten voor de fivequel. De release van de film is gepland voor 2020, maar dat zou nog kunnen veranderen.

Bron: /Film