Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.07.2022

Will Smith zet verontschuldiging voor Oscar-klap op Instagram

door Vertigo

Precies vier maanden nadat Will Smith komiek Chris Rock een klap in het gezicht verkocht, komt de acteur met een verontschuldiging. Op Instagram plaatste de acteur een video waarin hij zijn gedrag tijdens de Oscarceremonie bespreekt.

“Gewoon sorry zeggen, is niet genoeg”, verklaart Smith. “Het doet me geestelijk en emotioneel pijn dat ik niet kon voldoen aan de verwachtingen die mensen van me hebben. Ik heb enorm veel spijt, maar ik probeer niet beschaamd te zijn. Ik heb een menselijke fout gemaakt. Dat maakt me nog niet tot een stuk stront.”

De acteur verontschuldigt zich tegenover Rock en diens familie, maar ook tegenover muzikant Questlove. Die nam vlak na de klap de Oscar voor beste documentaire in ontvangst. “Het breekt mijn hart dat ik jouw moment gekaapt en besmeurd heb”, zegt Smith daarover.

“Ik besef dat het verwarrend was. Ik weet dat het veel mensen heeft geschokt”, besluit de acteur. “Maar ik beloof jullie, ik wil nog steeds licht, liefde en vreugde in de wereld brengen. Geef me nog even de tijd en dan beloof ik dat we weer vrienden kunnen worden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: