Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

23.10.2020

Wedstrijd Where’d You Go, Bernadette

door Vertigo

Bernadettes burgerlijk leventje begint barsten te vertonen: ze ontwikkelt agorafobische trekjes, zoekt ruzie met iedereen en onderhoudt een vruchteloze vete met haar buurvrouw. Op een ochtend biedt haar badkamerraam de perfecte ontsnappingsmogelijkheid en gaat ze haar creatieve passies achterna. Haar 15-jarige dochter trekt samen met haar vader op onderzoek uit.

Where’d You Go, Bernadette is de nieuwe film van creatieve duizendpoot Richard Linklater. Voor de titelrol kan hij terugvallen op de even versatiele kwaliteiten van Cate Blanchett. Ook Billy Crudup, Kristen Wiig, Judy Greer en Laurence Fishburne doen mee.

Wil je deze dramacomedy graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, belandt er binnenkort wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”783″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.