Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.11.2019

Wedstrijd Werk ohne Autor

door Vertigo

Wanneer de jonge kunstenaar Kurt Barnert de studente Ellie ontmoet, is hij ervan overtuigd dat hij de liefde van zijn leven gevonden heeft. Om de verstikkende Oost-Duitse mentaliteit en Ellies tirannieke vader Carl te ontvluchten, ontsnappen Kurt en Ellie naar het Westen.

Werk ohne Autor, geïnspireerd op het leven van kunstschilder Gerhard Richter, is de nieuwe film van Florian Henckel von Donnersmarck. Net zoals in zijn debuut Das Leben der Anderen schetst hij een pakkend verhaal in de donkere Duitse geschiedenis.

Hoort dit bijzondere werk mét auteur thuis in jouw filmverzameling? Laat dan je handtekening achter via het onderstaande formulier om kans te maken op één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Werk ohne Autor
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.