Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.12.2019

Wedstrijd Watchmen: Ultimate Cut

door Vertigo

1985. De Amerikaanse overheid heeft het superheldenbestaan illegaal verklaard. Na de mysterieuze moord op The Comedian voeren zijn vroegere collega’s een onderzoek onder leiding van de gemaskerde Rorschach. Langzaam maar zeker brengt hun speurtocht een duister complot aan het licht.

Watchmen was sowieso al een van de beste films van Zack Snyder en dankzij deze geremasterde ruim drieënhalf uur durende Ultimate Cut kan je deze moderne classic (her)ontdekken als nooit tevoren.

Wil je deze ultieme versie van de tegendraadse superheldenklassieker graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”657″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.