Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd War Pony @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

De Amerikaanse indiecinema heeft de laatste jaren enorm veel te danken aan een Belg. Welke? Bert Hamelinck, CEO van het productiehuis Caviar. Net zoals bij The Diary of a Teenage Girl, The Rider en Sound of Metal was hij een van de drijvende krachten achter dit in Cannes bekroonde regiedebuut van Gina Gammell en Riley Keough over twee inheemse Amerikanen die iets van hun leven proberen te maken in het arme Pine Ridge-reservaat in South Dakota.

 

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van War Pony op 18 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.