Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

12.02.2021

Wedstrijd WandaVision

door Vertigo

Wanda Maximoff en Vision zijn twee superhelden die een idyllisch leventje leiden in een Amerikaanse buitenwijk. Maar wanneer er zich in de omgeving steeds meer vreemde dingen voordoen, gaan ze twijfelen of dit leventje wel zo ideaal is.

WandaVision is de nieuwste Marvel Studios-tv-serie op Disney+. Na zes afleveringen kan je er niet meer omheen: deze mysterieuze sciencefictionsitcom is een absolute knaller!

Om het kijkplezier bij een volgende aflevering nog extra te verhogen, geven wij enkele pakketjes met goodies, popcorn en limonade weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op zo’n pakketje.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

LINK TYPEFORM


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.