Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.05.2020

Wedstrijd Underwater

door Vertigo

In een onderzoeksstation op de bodem van de oceaan bevindt zich een team van wetenschappers en technici. Als tijdens een onderzeese aardbeving het station volledig wordt verwoest, is het aan wetenschapper Norah om de overlevenden in veiligheid te brengen. En dan dient er zich op zeven mijl diepte nog een extra dreiging aan.

Underwater is een meeslepende horrorthriller in de stijl van klassiekers als The Abyss, Alien, Leviathan en Deep star Six. In de hoofdrollen herken je onder meer Kristen Stewart en Vincent Cassel.

Je houdt wel van een potje claustrofobische onderwaterhorror? Goed nieuws, want wij geven van deze nieuwe genreoefening enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Underwater
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.