Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.09.2020

Wedstrijd True History of the Kelly Gang

door Vertigo

Australië, 19e eeuw. Ned Kelly is als in tiener in de leer bij de struikrover Harry Power. Wanneer zijn moeder gearresteerd wordt, neemt Ned geen genoegen meer met het overvallen van kleine postkoetsen. Hij verzamelt een groep rebellen om zich heen en plant een opstand tegen de Britse overheerser.

True History of the Kelly Gang presenteert een eigenzinnige blik op de rise and fall van de beruchte Australische bushwacker. George MacKay is een overtuigende Ned Kelly en in een bijrol schittert Russell Crowe.

Wil je deze film, in het voorjaar nog de Vertigo Awards-première, graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”763″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.