Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.08.2020

Wedstrijd Trapped

door Vertigo

Oud-marinier Walter Franklin woont samen met zijn vrouw in een Victoriaans huis op een rustig eiland in Louisiana. Wanneer Walter midden in de nacht wordt gewekt door een indringer, schiet hij de indringer neer en beschadigt daarbij het hek van het huis. Daarop huurt Walter Buddy in om zijn hek te repareren. Wanneer het weer plots omslaat in een woeste orkaan, moet Buddy noodgedwogen de nacht doorbrengen bij Walter. Maar het lijk van de indringer bevindt zich ook nog in huis.

Trapped is een spannend opgebouwde thriller met opnieuw een fijne rol voor Nicolas Cage. Kelsey Grammer speelt ook mee.

Wil je deze zijn première op blu-ray belevende film graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Trapped
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.