Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.08.2020

Wedstrijd The Whistlers

door Vertigo

Cristi is een corrupte flik die van Roemenië naar La Gomera reist om op het kleinste der bewoonde Canarische Eilanden de lokale fluittaal te leren, het ideale communicatiemiddel voor criminelen om de politie te slim af te zijn. Dat hij dat doet heeft te maken met zijn verhouding met de femme fatale Gilda.

Cineast Corneliu Porumboiu presenteert met The Whistlers een zwarte komedie annex neonoir. Onze recensent noemde de film even licht als Ocean’s Eleven en even droogkomisch als Jackie Brown

Wil je deze Europese ontdekking graag zelf zien? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul fluitend het onderstaande formulier in en wie weet, valt er wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD The Whistlers
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.