Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd The Son @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Hoewel het bioscooppubliek nog maar amper bekomen is van Florian Zellers tragische tour de force The Father, komt het Franse multitalent nu al op de proppen met een tweede verfilming van een van zijn toneelstukken. Klasbakken Hugh Jackman en Laura Dern spelen de gescheiden ouders van een tiener (nieuwkomer Zen McGrath) die kampt met mentale problemen en al weken niet meer naar school gaat.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Son op 19 oktober om 17u00 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.