Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

22.01.2021

Wedstrijd The Personal History of David Copperfield

door Vertigo

Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, ontmoet de jonge David Copperfield de meest excentrieke personages in het Victoriaanse Engeland. Zijn reis leidt hem van arm naar rijk en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Cineast Armando Iannucci dompelt met The Personal History of David Copperfield de Charles Dickens-klassieker in een licht satirisch en kleurenblind bad. Dev Patel schittert als het titelpersonage in deze uiterst sympathieke film.

Wil je deze originele bewerking graag zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”810″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.