Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

19.06.2020

Wedstrijd The Gentlemen

door Vertigo

De Amerikaanse expat Mickey (Matthew McConaughey) heeft in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium opgebouwd, dat hij nu van de hand wil doen. De Londense onderwereld ontploft daarom in een kluwen van chantage, dubbel spel, samenzweringen en bloedvergieten.

Met The Gentlemen keert regisseur Guy Ritchie terug naar zijn gekende stijl van Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Het resultaat is een zwierige misdaadfilm met andermaal een cast om duimen en vingers bij af te likken.

Wil je deze gangsterfilm, vanaf nu overal verkrijgbaar, graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Laat al je gegevens hieronder achter en wie weet, belandt er wel een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”734″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.