Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.11.2019

Wedstrijd The Dead Don’t Die

door Vertigo

In Centerville is altijd alles peis en vree, dus wanneer in het rustige stadje plots een zombieplaag uitbreekt, kijken de lokale agenten vreemd op.

The Dead Don’t Die is een zombiefilm, maar not as we know it. In de regiestoel zetelde Jim Jarmusch die aan deze eigenzinnige genre-oefening zijn kenmerkende droogkomische toets gaf. Hij wist zich bovendien een sterrencast met onder meer Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Danny Glover en Selena Gomez te verzamelen.

Fan van zombiecinema met een twist? Dan zit je goed, want wij geven enkele blu-ray’s weg van de nieuwe Jarmusch. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en wie weet, valt er binnenkort wel een schijfje dode materie in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Dead Don't Die
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.