Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.08.2017

Wedstrijd The Circle

door Vertigo

De ambiteuze Mae Holland (Emma Watson) scoort een job bij The Circle, het grootste IT-bedrijf ter wereld. Ze wordt al snel gepromoveerd en woont coachingsessies bij met CEO Eamon Bailey (Tom Hanks). Wanneer Mae vervolgens ingezet wordt bij een revolutionair experiment dat de grenzen van privacy en ethiek aftast, wordt ze deontologisch zwaar op de proef gesteld.

The Circle is een maatschappijkritische thriller over de gevaren van de digitale wereld, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dave Eggers. Vanaf deze week kan je de film in de zalen ontdekken en als je dat stijlvol wilt doen, kan dat met een cool T-shirt van The Circle. Wij geven er enkele weg. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand wedstrijdformulier invullen!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen opĀ Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasmeĀ over deze wedstrijd te uiten op sociale media met de hashtag #VertigoCircle!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!