Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd The Banshees of Inisherin @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Vijf jaar na de Oscartriomf van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri keert Martin McDonagh op meer dan één vlak terug naar zijn roots. Het verhaal over de breuk tussen twee vrienden speelt zich af aan de kust van zijn heimat Ierland. Colin Farrell en Brendan Gleeson, met wie hij samenwerkte aan zijn filmdebuut In Bruges, nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening. En het resultaat ruikt naar de brutale poëzie van zijn theaterwerk.

https://youtu.be/HaEn4RsENIQ

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Banshees of Inisherin op 17 oktober om 20u00 in Vooruit-Theaterzaal tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.