Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

15.05.2020

Wedstrijd The Addams Family

door Vertigo

Het rustige leventje van de familie Addams wordt op zijn kop gezet wanneer een televisiepresentatrice uit hun buurt hen het liefst ziet vertrekken, Wednesday voor de allereerste keer naar een openbare school gaat en Pugsley zich voorbereidt op een belangrijk optreden.

The Addams Family is terug in een allereerste animatiekomedie over deze knotsgekke griezelfamilie. Grappig en een beetje vreemd, maar vooral supericonisch. Met stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron en Chloë Grace Moretz.

Wil je de getekende avonturen van deze bonte familie graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er een exemplaar in je bus!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”724″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.