Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.12.2020

Wedstrijd Stand by Me in 4K

door Vertigo

In een klein dorpje in Oregon gaat een groep vrienden op zoek naar het lichaam van een vermiste tiener. Hun tweedaagse trektocht draait al snel uit op een reis vol zelfontdekking.

Stand by Me, geregisseerd door Rob Reiner en gebaseerd op een kortverhaal van Stephen King, is misschien wel dé coming-of-age-klassieker van de jaren tachtig. Met topvertolkingen van een jonge cast aangevoerd door River Phoenix en universele thema’s blijft deze film jonge en oudere harten beroeren.

Stand by Me is vanaf heden verkrijgbaar in 4K en wij mogen enkele exemplaren van weggeven. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel eentje in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”800″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.