Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

21.02.2020

Wedstrijd Sorry We Missed You

door Vertigo

Ricky en Abby wonen samen met hun kinderen in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelen ze om rond te komen. Ricky besluit aan de slag te gaan als zelfstandige pakketbezorger. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt al snel als een molensteen om de nek van het gezin.

Met Sorry We Missed You weet Ken Loach opnieuw een gevoelige snaar te raken. Met zijn eerlijk en ontroerend verhaal bevindt de gevierde Britse cineast zich in zijn gekende sociaal bewogen wateren.

Wil je de nieuwe Loach graag ontdekken? Wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in je brievenbus. En indien niet: sorry we missed you!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”697″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: